Jdi na obsah Jdi na menu

T- Mobile - tarify pro lékaře

Vážené kolegyně, vážení kolegové,
doufáme a věříme, že nové výhodnější podmínky pro členy ČLK od T-mobile oceníte a že Vám budou sloužit ku prospěchu ve Vaší náročné práci i v osobním životě. 

Česká lékařská komora má již několik let uzavřenou rámcovou smlouvu s firmou T-mobile na Program Benefit (slevový program) pro členy ČLK. Dosavadní tarify byly již zastaralé a neodpovídaly současným podmínkám poskytovaným firmou T-mobile pro své klienty. Proto byla nyní rámcová smlouva prodloužena s novými, výrazně výhodnějšími slevovými podmínkami, které - jak doufáme - členy ČLK zaujmou.

Nově domluvený systém je jednodušší a výhodnější. Nejde jako dosud o speciální slevové tarify, ale o normální nabídku, kterou dostávají všichni klienti, ale s plus minus třiceti procentní slevou. Navíc je přidán jeden speciální „malý" tarif - například pro seniorní rodiče nebo naopak pro děti.

Na webových stránkách komory – www.lkcr.cz  je pod bannerem T-Mobile odkaz na stránku, kde si lze vše kolem programu zorganizovat. Přímý vstup na stránku zde: https://www.t-mobile.cz/web/cz/program-t-mobile

Pro vstup je potřeba znát číslo programu a heslo.

 

!!! Číslo programu, heslo, podrobný návod („kuchařka") jak na stránce postupovat a také platnou nabídku Vám rádi zašleme emailem na vyžádání - stačí napsat na email: novyjicin@clkcr.cz a my Vám informace  zašleme.

Pozn. Tyto informace šly všem lékařům, kteří mají v registru zadaný email a potvrzeno GDPR,  přímo z Centra ČLK v průběhu dubna 2022.